Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grundregler for fisk i trykkoger

Grundregler for fisk i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 fisk
 


Opskrift:

1.Rens fisken, gnid den med eddike eller citronsaft og salt den kort før tilberedningen.

2. Dæk bunden af gryden med 1-2 kopper vand, og læg fisken på den hullede indsats, oven på trefoden.

3. Fisken kan også vendes i fedtstof i den åbne gryde, førend der spædes med 1-2 kopper væske. Indsatsen kan stilles på trefoden over fisken og fyldes med småtskårne kartofler.

Dybfrostfisk:
Fileter og små fisk skal ikke tøes op før kogningen. Større fileter saves i portioner, mendes de er frosne. Store fisk optøes. Fileter, er skal paneres, optøes først.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12963 gange,
og udskrevet 244 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu