Grundregler for fisk i trykkoger

Grundregler for fisk i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 fisk
 eddike eller citronsaft
 salt
 
 vand
 
Opskrift:
Rens fisken, gnid den med eddike eller citronsaft og salt den kort før tilberedningen.

Dæk bunden af gryden med 1-2 kopper vand, og læg fisken på den hullede indsats, oven på trefoden.

Fisken kan også vendes i fedtstof i den åbne gryde, førend der spædes med 1-2 kopper væske. Indsatsen kan stilles på trefoden over fisken og fyldes med småtskårne kartofler.

Dybfrostfisk:
Fileter og små fisk skal ikke tøes op før kogningen. Større fileter saves i portioner, Mendes de er frosne. Store fisk optøes. Fileter, er skal paneres, optøes først.





karakterer:
Opskriften er vist 17378 gange,
og udskrevet 313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu