Varm mælken op i en tykbundet gryde og sluk for blusset. lad gryden stå i ca 40 min.til mælken er kølet af til til 30-35 grader-håndvarmt, tjek med lillefingeren!!
pisk yoghurt naturel i. dæk gryden til og lad den stå ved stuentemperatur i 6-8 timer. stil yoghurten på køl.
Tips:
yoghurten kan holde sig ca 1 uge.
perfekt som morgenmad, dessert,marinader og dressinger
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(2 stemmer)
Opskriften er vist 2566 gange, og udskrevet 72 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider