Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hjemmelavet spinatpasta

Hjemmelavet spinatpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
200 g.frisk spinat eller 100 g frossen
300 g.durumhvedemel
3 æg
1 tsk.olie
 


Opskrift:
Spinaten skylles, stilkene nippes af og den blancheres 1 minut i en anelse vand. Blendes, bestem selv hvor fint. Den blendede spinat tilsættes melet sammen med æg og olie.

Melet hældes i en skål. Æggene slås ud og tilsættes sammen med olien. Ingredienserne røres sammen med en gaffel. Når melet har opsuget æggene, æltes dejen godt igennem med hænderne i ca. 10 minutter. Den skal være blank, elastisk og have en passende sejhed. Hvis den er for fast, så tilsæt lidt vand. Er den for fugtig og klistret, så tilsæt lidt mere mel.

Hviler ca. 10 minutter, hvorefter den udrulles på en pastamaskine. Dejen rulles igennem pastamaskinens valser op til 7 gange, så der dannes tilpas tynde plader. Dejpladerne tørrer ca. 30 minutter, inden de skæres i tynde strimler.

Kan opbevares i køleskab forsigtigt spredt ud på en bakke så strimlerne ikke klumper sammen.

Tips:

Den friske pasta skal koges i ca. 2-3 minutter i rigeligt letsaltet vand tilsat lidt olie.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 19796 gange,
og udskrevet 225 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu