Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grundregler for saftkogning i trykkoger

Grundregler for saftkogning i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 ,",


Opskrift:

2-2½ kopper vand hældes i gryden. Frugten lægges i hulindsatsen, der stilles ovenpå trefoden. Luk gryden Lad kogetemperaturen stige hurtigt. Efter få minutter løber saften ned i bunden af gryden. Den lille vandmængde, der er i gryden betyder ikke noget for saftkvaliteten. Kogetid for saft se tabel under stegetider i menuen Afkøl gryden hurtigt under rindende koldt vand og luk gryden op. Den kogende varme saft hældes straks på forvarmede flasker, der lukkes med det samme. Frugtresterne i huldindsatsen kan anvendes til marmelade. Saften kan også jævnes til gele i den åbne gryde. Tilsæt da sukker sådan. I reglen passer 500 g. sukker til 500 g. saft. Geleen bliver bedst i små portioner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18667 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu