Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dybfrysning af figner

Dybfrysning af figner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandKilde : Voms madleksikon

Indsendt :





Ingredienser:
 figner
 
 vand
 sukker
 


Opskrift:

Modne figner kan dybfryses i en sukkerlage. Til 1 kg figner koges en lage af 6 dl vand og 300 g sukker. Fignerne skylles, nippes, lægges i fryseemballage og lagen hældes over, så fignerne lige netop er dækket.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20920 gange,
og udskrevet 541 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

E. Lauridsen   -  2016-08-24 15:05:53
Hvordan anvendes de dybfrosne figner?


K.bjerg  -  2014-08-18 15:16:48
Skal lagen være varm , når den hældes over giganterne ?