Brun vildtfond

Brun vildtfond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-5 kg.vildtbenben
 
 top af 3-4 porre eller 2 hele porre
1-2 gulerødder
1 persillerod
2 løg
0.5 knoldselleri
 salt
 olie
 
Opskrift:
Til vildtfond kan ben afskæringer/sener fra stort set alt vildt bruges, pattedyr og fugle.

Ben og fugleskrog lægges i en bradepande og brunes på alle sider i en så varm ovn som muligt. De brunes til de har taget farve, dog uden at blive sorte.

Grøntsagerne skal skæres ud og brunes let i gryden i olien. Benene tilsættes, dækkes med koldt vand. Simrer under låg mindst 4-5 timer, men gerne længere. sørg for at skumme fedtet af overfladen undervejs.

Suppen sies eventuelt gennem et klæde, kommes atter i gryden og koger uden låg til den er reduceret, så smagen er god og kraftig. Skummes for fedt, smages til og fryses ned til senere brug.

Den kan også holde sig i adskillige dage i køleskabet, forudsat den er afkølet hurtigt.





karakterer:
Opskriften er vist 484 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu