Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grundregler for kompot og mos i trykkoger

Grundregler for kompot og mos i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 ,",
 
Opskrift:
I al almindelighed gælder det, at frisk frugt skal vaskes hurtigt og ikke ligge i vand for længe. Tørret frugt vaskes og ligger i blød i koldt vand. Iblødsætningsvandet anvendes. Vandholdige frugter sættes over med lidt mindre vand, end angivet i brugsanvisningen, da der ikke fordamper nogen væde fra trykkogeren. Krydderier, såsom vanillestænger og citronskaller fjernes før anretningen af kompotten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12229 gange,
og udskrevet 185 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu