Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grundregler for kompot og mos i trykkoger.

Grundregler for kompot og mos i trykkoger., Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 ,",
 


Opskrift:

I al almindelighed gælder det, at frisk frugt skal vaskes hurtigt og ikke ligge i vand for længe. Tørret frugt vaskes og ligger i blød i koldt vand. Iblødsætningsvandet anvendes. Vandholdige frugter sættes over med lidt mindre vand, end angivet i brugsanvisningen, da der ikke fordamper nogen væde fra trykkogeren. Krydderier, såsom vanillestænger og citronskaller fjernes før anretningen af kompotten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11511 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu