I al almindelighed gælder det, at frisk frugt skal vaskes hurtigt og ikke ligge i vand for længe.
Tørret frugt vaskes og ligger i blød i koldt vand.
Iblødsætningsvandet anvendes.
Vandholdige frugter sættes over med lidt mindre vand, end angivet i brugsanvisningen, da der ikke fordamper nogen væde fra trykkogeren.
Krydderier, såsom vanillestænger og citronskaller fjernes før anretningen af kompotten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12802 gange, og udskrevet 194 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider