Horn, rundstykker, gifler

Horn, rundstykker, gifler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
2 tsk.sukker
40 g.margarine
1 dl.mælk
 hvedemel
 sukker
 
Opskrift:
sigt melet og bagepulveret og gnid margarinen tilsæt sukkeret rør mælken i.

Strø mel på et brod eller bræt og ælt dejen med håndfladen indtil den er sammenhængen og blank rul dejen med kagerullen til en tyk rund kage.

Del den med en kniv eller kagespore i 8 dele og form dem som horn eller gifler.
Til rundstykker rulles til en pølse udskæres i 8 stykker og formes.

Smør dem med mælken eller vand hvori er opløst lidt sukker sæt dem på pladen og bag dem ved 200 grader varmt i 20 minuter.





karakterer:
Opskriften er vist 14880 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-15 14:06:57
virker små, syntes godt også med gær...spændende.

  -   2009-12-17 05:36:41
horn og gifler er en gærdej og skal derfor laves med gær, så får man en bedre smag

  -   2008-06-22 10:43:33
Jeg lavede 8 rundstykker. Synes ikke de smager fantastisk. Faktisk smager de ikke af ret meget.. Desuden bør man nøjes med at lave 4 rundstykker ud af den dej, da de ellers er meget små..