Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Horn, rundstykker, gifler

Horn, rundstykker, gifler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
2 tsk.sukker
40 g.margarine
1 dl.mælk
 hvedemel
 sukker
 
Opskrift:
sigt melet og bagepulvert og gnid margarinen tilsæt sukkert rør mælken i nstrø mel på et brod el. bræt og ælt dejen med håndfladen indtil den er sammenhængen og blank rul dejen med kagerullen til en tyk rund kage del den med en kniv el. kagespore i 8 dele og form dem som horn el. gifler til rundstykker rulles til en pølse udskæres i 8 stykker og formes smør dem med mælken el. vand hvori er opløst lidt sukker sæt dem på pladen og bag dem ved 200 grader varmt i 20 minuter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12820 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

grønlænder  -  2012-01-15 14:06:57
virker små, syntes godt også med gær...spændende.

jan bager  -  2009-12-17 05:36:41
horn og gifler er en gærdej og skal derfor laves med gær, så får man en bedre smag

Maria  -  2008-06-22 10:43:33
Jeg lavede 8 rundstykker. Synes ikke de smager fantastisk. Faktisk smager de ikke af ret meget.. Desuden bør man nøjes med at lave 4 rundstykker ud af den dej, da de ellers er meget små..