sigt melet og bagepulvert og gnid margarinen tilsæt sukkert rør mælken i nstrø mel på et brod el. bræt og ælt dejen med håndfladen indtil den er sammenhængen og blank rul dejen med kagerullen til en tyk rund kage del den med en kniv el. kagespore i 8 dele og form dem som horn el. gifler til rundstykker rulles til en pølse udskæres i 8 stykker og formes smør dem med mælken el. vand hvori er opløst lidt sukker sæt dem på pladen og bag dem ved 200 grader varmt i 20 minuter
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 13315 gange, og udskrevet 193 gange.
Kommentarer
grønlænder - 2012-01-15 14:06:57 virker små, syntes godt også med gær...spændende.
jan bager - 2009-12-17 05:36:41 horn og gifler er en gærdej og skal derfor laves med gær, så får man en bedre smag
Maria - 2008-06-22 10:43:33 Jeg lavede 8 rundstykker. Synes ikke de smager fantastisk. Faktisk smager de ikke af ret meget.. Desuden bør man nøjes med at lave 4 rundstykker ud af den dej, da de ellers er meget små..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider