Hjemmelavet creme fraiche

Hjemmelavet creme fraiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2.5 dl.piskefløde
1 citron
 
Opskrift:
Hæld fløden i en skål, tilsæt den pressede citronsaft og rør det hele godt sammen. Stil fløden i køleskab og rør i den med jævne mellemrum. Efter otte til ti timer har creme fraichen have opnået den rette, cremede konsistens.

Prøv Dem frem med mængden af citronsaft, til De rammer den syrnede smag, De ønsker.


karakterer:
Opskriften er vist 11696 gange,
og udskrevet 108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

daadu  -  2014-07-18 05:29:40
Kan man bruge f.eks. kokosmælk, mandelmælk eller soyamælk i stedet for? Jeg kan ikke tåle mælk, så jeg prøver at finde gode alternativer til de gode cremer til kager og den slags.

westen  -  2012-03-12 20:33:10
Da creme fraiche er lavet af pasteuriseret fløde. Dvs langtidsholdbar piskefløde er at foretrække.