Div hovedretter i ovn 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -1

Lammebryst med urter 02

5 -2

Lammestuvning med snittebønner

5 -1

Lam med spidskål og marinerede hvide bønner

5 -1

Lammekasserolle med krydderurter

5 -1

Kanin og græskar med sennep

5 -2

Kanin med sennep

5 -1

Rønnebærglaserede revelsben

5 -1

Lam exochike

5 -3

Blishøne med kartoffelpurée

5 -3

Gråand med grønkål, vilde svampe og rosmarinkartoffelpurée

5 -2

Rødvinsmarinerte Rypebryst servert med fløtegratinerte poteter

5 -2

Lammesadel med kaviarsauce

5 -1

Honningben af lam

5 -1

Lammekølle med polenta

5 -1

Kylling stegt i ovn med enebærkviste

5 -2 Der er billeder til denne opskrift   

Fyldte vildtruller

5 -2

Lever på grøn pasta

5 -1

Skovduebryster stegt i net med roquefort glaserede sølvbeder

5 -1

Suprême af due med unique auberginemédaillon

4.8 -73 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Marokkansk lammegryde med tomat

4.8 -14

Hoisin Pork Spare Ribs

4.7 -7

Vildand med svampe, enebærsauce og andelår i portvin

4.7 -3

Rullet surprise

4.7 -3

Røget hjortekølle med porretimbale og indbagt feta

4.7 -3

Rucolasalat med and, mango og grillet peberfrugt

4.6 -14

Marinerede lammeribben

4.6 -8

Gratinerede chililever

4.5 -27

Krydderkylling i folie

4.5 -209 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Græske kartofler

4.5 -15 Der er billeder til denne opskrift   

Glaseret berberiandebryst med rösti

4.4 -31 Der er billeder til denne opskrift   

Nakkefilet i fad

4.4 -7

Marineret lammemørbrad på spyd

4.3 -56

Canadiske spareribs

4.3 -11 Der er billeder til denne opskrift   

Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum

4.3 -5

Lammemørbrad med peberfrugt

4.3 -53 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Chicken hot pot

4.3 -2

Farseret stegt due med løg og hestebønner

4.2 -69 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mørbrad med champignon

4.2 -5

Kalvenyrer med tyttebær

4.2 -23

And som i Peking

4.2 -3

Ribsglaserede revelsben

4.2 -3

Osso Dådyr

4.1 -14

Ovnstegt kyllingbryst med ratatouille

4.1 -9

Couscous

4.1 -8

Harer i Orangesauce med honningristede æbler/rødløg

4 -6

Krydrede revelsben

4 -5

Røget lammekølle med porretimbale og indbagt feta

4 -3

Græske lammekødspakker

3.9 -6

Timianfasaner på grøntsager

3.9 -8

Grillet lammehoved (Gammeldaws)

3.8 -55 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Pastafad med bacon

3.8 -3

Kaningryde I

3.8 -12 Der er billeder til denne opskrift   

Artiskokker i fad - Zeytinagli Enginar

3.8 -5

Fasanbryst med fars og blade af rosenkål

3.8 -109 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mørbrad i Mornaysauce

3.8 -4

Pasta med auberginer

3.8 -20

Helstegt spareribs

3.8 -2

Rosastegt gråandebryst, serveret med majroetimbale

3.6 -8

Fasan i karry

3.6 -15

Gråand med grønkål

3.6 -5

Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale

3.5 -27 Der er billeder til denne opskrift   

Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomate og, oliven

3.5 -33 Der er billeder til denne opskrift   

Amerikanske revelsben

3.5 -3

Honningglaseret revelsben med æble og squash

3.5 -3

Ostemørbrad

3.5 -3

Rullesteg af kylling (Fedtfattig)

3.5 -3 Der er billeder til denne opskrift   

Byzantisk hirsepilaff

3.5 -3

Kartoffelsnitter med ost

3.4 -78 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Andebryst à l'orange

3.4 -22 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Karryfad med ananas og rosiner

3.4 -7

Karrykrydret svinekød med æbler og tomat

3.3 -6

Kanin i kål

3.3 -33 Der er billeder til denne opskrift   

Spansk paella

3.3 -2

Vildandebryst med figenrødkål og brombærsauce

3.2 -5

Lammekød med honning

3.2 -12

TV-Mørbrad

3.2 -3

Vild-andebryst med rodfrugter og syltede blommer

3.1 -25 Der er billeder til denne opskrift   

Fasan

3 -1

Osso Buco i staniol

3 -3

Antonius nakkekam

2.8 -4

Græsk lammefad II

2.8 -4

Lamme Hot-Pot

2.8 -2

Flan med kylling og parmaskinke

2.7 -5

Påskelam på spid

2.5 -3

Blishøne med rosmarinkartofler

2.4 -7

Pikant kylling i fad 03

2.4 -21 Der er billeder til denne opskrift   

Fyldte bagte kartofler

2.2 -13

Tandoori-kylling

2.2 -11

Bagekartoffel med chilifyld

2.2 -3

Braiseret Kanin

2 -6

Vinter-spareribs

1.7 -5

Kalkunroulade

1.3 -21

Svampe i butterdej

1 -28 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fransk Kartoffelstuvning

0 -0

Lammebryst med urter

0 -0

Lam i fad I

0 -0

Græsk lammefad I

0 -0

Lam i kål og butterdej