Amerikanske revelsben
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg kødet i en lille bradepande eller i et ovnfast fad.
Rør krydderiblandingen sammen og smør den på kødets fedtside.
Lad det trække køligt mindst et par timer.
Sæt kødet i kold ovn og steg det ca. 1 1/4 time ved 180 grader C. alm. ovn på nederste rille, til det er mørt. Læg evt. folie over den sidste del af stegetiden, så overfladen ikke bliver for mørk. Lad kødet trække Ca. 20 min. efter stegningen, inden det skæres i skiver efter benene. |
|
Opskriften er vist 118538 gange,
og udskrevet 2334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (33 stemmer) |
|
Kommentarer edith - 2014-06-27 15:45:03 opskrift og billederne passer ikke sammen, men følg billederne og opskrift,(skær kødet ud til revelsben først)og følg så. Conny - 2011-05-05 00:24:32 Det bedste resultat kommer hvis man forkoger revelsbenene i ca. 3/4 kvarter, og lad hvile i "suppen", gerne til den er kold (kogt om formiddagen, og steges i ovnen til aftensmad) og derefter tages op og forskellige krydderiblandinger tilsættes på toppen samt lige at dyppe toppen i rasp, og så ind i ovnen i ca. en halv time/3/4 kvarter på 200-225 minutter., så er det hele smagsfuldt og meget mør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne