Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikanske revelsben

Amerikanske revelsben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :


Amerikanske revelsben, billede 4 Amerikanske revelsben, billede 1 Amerikanske revelsben, billede 2 Amerikanske revelsben, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.revelsben
 
 krydderiblanding af:
70 g.tomatpure koncentreret
2 spsk.honning
2 spsk.vand
2 hakket skalotteløg
2 fedpresset hvidløg
4 tsk.salt
2 knsp.cayennepeber
 


Opskrift:

Læg kødet i en lille bradepande eller i et ovnfast fad. Rør krydderiblandingen sammen og smør den på kødets fedtside. Lad det trække køligt mindst et par timer.

Sæt kødet i kold ovn og steg det ca. 1 1/4 time ved 180 grader C. alm. ovn på nederste rille, til det er mørt. Læg evt. folie over den sidste del af stegetiden, så overfladen ikke bliver for mørk.

Lad kødet trække Ca. 20 min. efter stegningen, inden det skæres i skiver efter benene.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (33 stemmer)

Opskriften er vist 101739 gange,
og udskrevet 2139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

edith  -  2014-06-27 15:45:03
opskrift og billederne passer ikke sammen, men følg billederne og opskrift,(skær kødet ud til revelsben først)og følg så.


Conny  -  2011-05-05 00:24:32
Det bedste resultat kommer hvis man forkoger revelsbenene i ca. 3/4 kvarter, og lad hvile i "suppen", gerne til den er kold (kogt om formiddagen, og steges i ovnen til aftensmad) og derefter tages op og forskellige krydderiblandinger tilsættes på toppen samt lige at dyppe toppen i rasp, og så ind i ovnen i ca. en halv time/3/4 kvarter på 200-225 minutter., så er det hele smagsfuldt og meget mør.