Fordel auberginerne på en bageplade med bagepapir og bag dem 15 min. eller til de har taget lidt farve.
Varm olien langsomt op med hvidløgsfeddene i en stor stegegryde.
Fjern hvidløgene når de er lysebrune.
Tilsæt peberfrugter og sauter 2 min.
Tilsæt de bagte auberginetern og sauter under omrøring til de er helt møre ca. 10 min.
Vend tomaterne i og lad det hele småsimre 10 min.
Kort før servering smages til med salt, peber og de friske basilikumblade vendes i.
Kog pennene efter anvisning på pakken.
Hæld vandet fra og vend dem i tomat-aubergineblandingen.
Tips:
Retten er nemt tilbehør til, hvad man nu ville finde på at lægge på grillen. Server en grøn salat til gerne med sprøde og letbitre salattyper som romaine, radicchio og/eller rucola. Hvis retten serveres til grillmad kan man i stedet for at bage auberginerne, skære dem i tykke skiver og grille dem lidt før de skæres i tern og steges.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 22528 gange, og udskrevet 517 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider