Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rucolasalat med and, mango og grillet peberfrugt

Rucolasalat med and, mango og grillet peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : And - Ænder - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dressing:
1 dl.portvin
¾ dl.abrikosmarmelade
 fintrevet skal af 1 lime
 fintrevet skal af 1 appelsin
6 spsk.olivenolie
2 spsk.balsamico eddike
 
2 røde peberfrugter
2 tsk.olivenolie
 tabascosauce
8 valnøddekerner
2 andebryst
2-3 bdt.rucolasalat, eller en blanding af frisee-, rød- og romainesalat
1 moden mango i både
 


Opskrift:

Tænd ovnens grill. Bland portvin, marmelade og citrusskal i en lille gryde og bring det i kog. Lad det koge for svag varme i 20 min. og lad det køle af. Bland med olie og eddike og smag til med salt og peber. Sæt peberfrugterne under ovnens grill og vend dem jævnligt til de er helt sorte. Kom dem i en pose og lad dem køle af. Sæt temperaturen på ovnen ned til 200°. Bland olie og tabasco og vend valnødder heri. Rist nødderne i ovnen til de er pænt gyldne, 6-8 min. Skær fedtlaget på de 2 andebryst i tern og drys med salt og peber. Læg dem i en pande med skindsiden nedad og hæld vand i panden så det kun lige dækker fedtlaget. Lad vandet koge væk og steg andebryst for jævn varme i 8 min. Sæt dem i ovnen med skindsiden nedad i 5 min. Lad dem køle helt af før de skæres i tynde diagonale skiver. Pil skindet af de grillede peberfrugter, rens dem og skær dem i både. Vend salat og peberfrugter med lidt af dressingen og anret det på tallerkner. Anret andebryst i en roset i midten og fordel mangostykkerne rundt om. Drys med nødder og fordel dressing over kød og mango.

Tips:

Salaten kan gøres mindre fed ved at skære andefedtet fra, når man anretter salaten. Mango kan erstattes med nektariner, blommer eller kirsebær. I stedet for grillet peber kan salaten serveres med perleløg, der er stegt i det overskydende andefedt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16204 gange,
og udskrevet 282 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu