Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Timianfasaner på grøntsager

Timianfasaner på grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 fasaner (i alt 1200-1600 g)
4 kartofler
4 gulerødder
1 løg
2-3 porrer
3 dl.grønsagsbouillon
 frisk eller tørret timian
 smør
 peber
 salt
 
 


Opskrift:

Begynd med at skære fasanerne i portionsstykker og gnide dem med salt, peber og timian. Rens derefter alle grønsagerne, og skær dem i tynde skiver. Læg nu grønsagerne i et ovnfast fad, drys lidt salt og peber over, og hæld bouillon ved. Så lægger du fasanstykkerne oven på grønsagerne og drypper dem med 1-2 spsk smeltet smør. Dæk med folie, og steg 20-25 minutter ved 200 grader. Fjern derpå folien, dryp fasanerne med lidt mere smør, og klip timian over. Steg videre 35-45 minutter, til kødet er helt gennemstegt. Serveres direkte fra ovnen, evt. med ovnstegte kartofler og en frisk, grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12319 gange,
og udskrevet 492 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Britta  -  2009-01-26 12:42:29
Fasanen bliver for tør på denne måde


Aalborg  -  0000-00-00 00:00:00
super lækker mad, og nem at lave. senerne i fasanens lår vil man kunne trække ud ved hjælp af en lille tang, og på den måde bliver de næsten lige så lækre som bryststykkerne