Honningben af lam

Honningben af lam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.lammebryst
3 spsk.honning
1 spsk.Æblecider-vineddike
1 spsk.soya
1 tsk.salt
1 tsk.groft sort peber
1 dl.fint hakkede krydderurter, f.eks. purløg og citronmelisse eller koriander.
 
Opskrift:
Beklæd en bradepande med stanniol. Læg risten i og placer lammebrystet oven på.

Rør honning, æblecidervineddike, soya, salt og groft sort peber sammen. Pensl kødet på begge sider med kryddersovsen.

Steg kødet ved 175 grader i 45-60 min. Pensl det flere gange under stegningen og vend det også en gang.

Læg kødet på et skærebræt, drys med de hakkede krydderurter og tryk dem ned i kødet. Skær kødet i stykker langs med benene og server det med det samme.

Serveres med Bagte kartofler, rødbedesalat eller grønne bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 9154 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu