Vinter-spareribs
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Indsendt : |
|
|
Spareribs brunes godt af på pande, ca. 5-6 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber.
Spareribs kommes i ildfast fad og smøres med sennep. I samme pande steges grøntsager kort igennem og hældes ved de smurte spareribs. Tilsæt laurbærblad og bouillon og steg i ovn ved 160 grader i ca. 40 min. |
|
Opskriften er vist 21547 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anni i nakskov - 2005-01-01 01:01:01 lyder som rigtig lækker vintermad, bare ikke for tit, for så bliver vi nok lidt store |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne