Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomate og, oliven

Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomate og, oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomate og, oliven, billede 4 Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomate og, oliven, billede 1 Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomate og, oliven, billede 2 Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomate og, oliven, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
100 g.græske oliven i chili marinade uden sten
50 g.soltørrede tomater i olie
4 fedhvidløg
 salt
 peber
 
 sauté:
500 g.spidskål
2 spsk.smør
½ dl.vand
200 g.rødløg
100 g.ærter
0.5 dl.persille
0.5 spsk.timian frisk
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær en lomme i kalkunbrystet.

Bland grofthakkede oliven, grofthakkede soltørrede tomater og presset hvidløg sammen. Kom det i lommen. Smør kalkunbrystet sammen med madsnor.

Steg det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-45 minutter. Lad det hvile i 10 min. inden snoren tages af.

Varm smørret op i en sauterpande eller gryde. Kom spidskålen skåret i store stykker ( gem 4 store blade til at servere i, blancheret) i med rødløg og vand og lad det småsimre i 3 minutter. Kom ærter (gerne friskbælgede) ved og smag til med salt, peber og krydderurter.

Server grøntsagerne i bladene til kalkunbrystet, der er skåret i skiver




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (27 stemmer)

Opskriften er vist 71029 gange,
og udskrevet 2222 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Alexandra   -  2017-04-26 16:13:07
Jeg puttede hytteost i oliven blandingen det var super godt


Lars Bakken Jepsen  -  2015-01-12 13:47:05
Let at lave inden gæsterne kommer - kalkun på en ny og spændende måde. Kalkun kan godt være noget neutral i smagen - men det er denne ikke - hvidløg flute er super som tilbehør


Susanne  -  2012-08-06 19:52:56
Jeg kan helt sikkert anbefale denne opskrift. Det er kalkun på en helt ny måde - en super lækker hvis du spørger mig! Jeg havde ikke nogle ærter så brugte friske bønner. Vædden fra kalkunen valgte jeg at komme over kålen :)


Per  -  2008-03-23 20:02:46
Kalkunbrystet er serveret på små kartoffelrøsti, Se opskrift her Og vi serverede en citronskive med smør og revet peberrod ved siden af.


SP  -  0000-00-00 00:00:00
Spidskålsauteen: ER helt dejligt tilbehør til grillet kylling, frikadeller eller finere mad. Et perfekt alternativ til stuvet spidskål. BEhøver dog ikke al vandet til at sautere i.