Fyldte vildtruller
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i 8 tynde skiver, bankes evt. flade.
Til fyldet blandes skinken eller baconen, med det ene æg, der er hårdkogt og hakket, tillige med løget og raspen, alt dette blandes med det rå æg salt. peber. Fyldet fordeles på kødskiverne, der rulles sammen og holdes på plads med en tandstikker. Rullerne brunes i en gryde med smør og lidt efter tilsættes guleroden i terninger og det andet hakkede løg og de knuste fed hvidløg, som brunes med i nogle minutter. Så tilsættes tomatpure, vand, rødvin, laurbærblad, salt og peber og under låg småsteger dette til rullerne er møre, ca. 1 time, måske længere. Tandstikkerne fjernes fra kødet, der holdes varmt i en lille gryde, imens sovsen koger ind gerne med lidt ekstra smør og piskefløde til en jævn sovs, eller den kan samles med lidt jævning. Smages til og hældes ved serveringen over kødet, der servers med en velpisket kartoffelmos og kogt broccoli. |
|
Opskriften er vist 21280 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer -- - 2007-06-30 15:48:45 da kronvildt ikke er i alle butikker kab man i en snæver vending bruge oksekød og tilsætte en smule knust enebær til sovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne