Græsk lammefad

Græsk lammefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 kg.lammehals uden ben
2 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg
1 spsk.friskhakket oregano
1.5 dl.purerede tomater
6 dl.vand
1 tsk.lammebouillon
1 lilleKanelstang
1 tsk.salt
 lidt peber
0.5 tsk.sukker
200 g.små pastaspiraler eller pastasløjfer
 
Opskrift:
Skær kødet i skiver. Varm olien i en gryde. Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver. Rist hvidløgene let i olien og brun dernæst kødet. Tilsæt oregano, tomater, vand, lammebouillon, kanel, salt, peber og sukker og lad det småkoge ca. ½ time.


Hæld den ukogte pasta langs kanten i et smurt ovnfast fad. Kom kødblandingen i midten af fadet og hæld saucen over.

Sæt fadet i ovnen ca. ½ time ved 175 grader. Rør rundt i pastaen et par gange, så den ikke koger tør.

Server lammeretten med reven parmesanost og græsk salat lavet af tomat- og agurkeskiver, løgskiver, fetaost og olie-eddike-marinade.


karakterer:
Opskriften er vist 17724 gange,
og udskrevet 362 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu