Bland kødet med det hakkede løg, hvidløg, olivenolie, spidskommen, paprika, ingefær og salt. Lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer, gerne natten over.
Tomaterne koges sammen med honning, chili, safrantråde og smages til med salt.
Brun kødet ved kraftig varme og læg det op i sovsen. Retten hældes i et ildfast fad med låg stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.
Til sidst drysses hakket koriander over og retten serveres direkte fra fadet med Couscous kogt i grøntsagsbouillon blandet med hakkede peberfrugter og ærter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(73 stemmer)
Opskriften er vist 104608 gange, og udskrevet 2338 gange.
Energi:
KJ total 10936 (2603 kcal)
KJ pr. Pers. 2734 (650 kcal)
Vægt ialt 1778 gram
Vægt pr. Pers. 444 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 614 KJ (146 kcal) Protein 11.0 gram Fedt 9.6 gram Kulhydrat 4.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Sebastian - 2020-07-11 19:10:23 Kanel stang?
Pim - 2018-07-01 16:24:15 Smager virkelig godt!
Grete - 2007-04-26 20:40:36 kanon-ret.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider