jomfruhummerkød fra 1 kg. jomfruhummer300 g. jomfruhummerkød fra 1 kg. jomfruhummer
200
g.
lammesmåkød200 g. lammesmåkød
2
æg2 æg
4
dl.
fløde4 dl. fløde
200
g.
brune ris200 g. brune ris
1
æble, belle de boscop1 æble, belle de boscop
50
g.
rosiner50 g. rosiner
100
g.
kyllingelever100 g. kyllingelever
1
spsk.
allehånde1 spsk. allehånde
1
svinenet, kan bestilles hos slagteren1 svinenet, kan bestilles hos slagteren
500
g.
blancheret spinat til pynt500 g. blancheret spinat til pynt
Opskrift:
fileterne skæres fra lammesadlen og pudses for fedt og sener.
Gem ben til at koge fond på.
Halerne fra jomfruhummerne (som pilles ud rå), 100 af kyllingekødet og lammesmåkødet skæres i tern og kommes i blender eller food-processor.
Tilsæt æg, fløden og lidt salt og hakkes til en lind fars.
Resten af kyllingekødet skæres i små tern, som vendes i farsen, der stilles koldt.
Bred svinenettet ud på et stykke alu-folie og læg farsen herpå.
Risene koges 20 min. i vand tilsat skrællet æble, rosiner og allehånde.
Lad det køle af og bland det med kyllingeleveren, skåret i små tern.
Læg risblandingen på farsen, og tryk den let til
Lammefileterne skæres i skiver, som lægges oven på risene.
Det rulles forsigtigt sammen som en roulade, idet man passer på, at alu-folien slutter helt tæt.
Pakken sættes i ovnen i vandbad ved 180 grader i 25 min.
Den bør hvile i 15 min. inden alufolien fjernes og rouladen skæres ud til servering i 2 cm. tykke skiver.
Tips:
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8200 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider