Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammesadel med kaviarsauce

Lammesadel med kaviarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesadel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.lammesadel
300 kg.kyllingebryst
300 g.jomfruhummerkød fra 1 kg. jomfruhummer
200 g.lammesmåkød
2 æg
4 dl.fløde
200 g.brune ris
1 æble, belle de boscop
50 g.rosiner
100 g.kyllingelever
1 spsk.allehånde
1 svinenet, kan bestilles hos slagteren
500 g.blancheret spinat til pynt
 
Opskrift:
fileterne skæres fra lammesadlen og pudses for fedt og sener. Gem ben til at koge fond på.

Halerne fra jomfruhummerne (som pilles ud rå), 100 af kyllingekødet og lammesmåkødet skæres i tern og kommes i blender eller food-processor. Tilsæt æg, fløden og lidt salt og hakkes til en lind fars. Resten af kyllingekødet skæres i små tern, som vendes i farsen, der stilles koldt.

Bred svinenettet ud på et stykke alu-folie og læg farsen herpå. Risene koges 20 min. i vand tilsat skrællet æble, rosiner og allehånde. Lad det køle af og bland det med kyllingeleveren, skåret i små tern. Læg risblandingen på farsen, og tryk den let til

Lammefileterne skæres i skiver, som lægges oven på risene. Det rulles forsigtigt sammen som en roulade, idet man passer på, at alu-folien slutter helt tæt. Pakken sættes i ovnen i vandbad ved 180 grader i 25 min. Den bør hvile i 15 min. inden alufolien fjernes og rouladen skæres ud til servering i 2 cm. tykke skiver.

Tips:



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7937 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu