| |
|
Krydrede revelsben
Krydrede revelsben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1500 | g. | revelsben1500 g. revelsben | | | | | | marinade: marinade: | 2.5 | dl. | chilisauce2.5 dl. chilisauce | 1 | | finthakket løg1 finthakket løg | 2 | fed | hvidløg2 fed hvidløg | 1 | spsk. | vineddike1 spsk. vineddike | 1 | tsk. | dijonsennep1 tsk. dijonsennep | 0.5 | tsk. | salt0.5 tsk. salt | 0.5 | tsk. | peber0.5 tsk. peber | 1 | tsk. | worcestershiresauce1 tsk. worcestershiresauce | 2 | spsk. | olie2 spsk. olie | | | |
| |
Tænd for ovnen på 175 grader.
Læg revelsbenene i en bradepande.
Bland ingredienserne til marinaden og pensl revelsbenene.
Steg dem i ovnen 45 min.
Vend benene og pensl med marinade på den anden side og lad dem stege yderligere 45 minutter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 21203 gange, og udskrevet 538 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Anne - 2007-04-29 16:51:19 Køb færdiglavet barbecuesauce, det letter processen, og smager mindst lige så godt
- 0000-00-00 00:00:00 dejlig opskrift
|
|