Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkefilet i fad

Nakkefilet i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Nakkefilet i fad, billede 4 Nakkefilet i fad, billede 1 Nakkefilet i fad, billede 2 Nakkefilet i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.nakkefilet
50 g.margarine
1 stortløg (hakkes groft)
200 g.bacon i tynde skiver(skæres i tern)
 salt
 peber
2 laurbærblade
2 tsk.dijonsennep
1 dl.tomatketchup
1.5 l.vand
 
 
1 bundtpersille (hakkes)
 


Opskrift:

Brun kødet i margarine. Løg og bacon brunes med. Kom salt, peber, laurbærblade sennep og tomat ketchup i. Det hele koger i ca. 1 1/2 til 2 timer. Afkøles til næste dag.

Skær kødet i skiver, læg det i et ovnfast fad, hæld lagen over kødet, sættes i ovnen ved 180 gr. i ca. 20 min.

Drys hakket persille over retten, der steger ca 10 min. endnu.

Server ris eller kartoffelmos til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 94675 gange,
og udskrevet 1579 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Shc  -  2016-02-14 13:47:36
Kog et par gulerødder med. Jævn lagen. Brug det meste af den sovs og server kogte kartofler til. Utrolig lækkert.


Morten  -  2015-03-21 17:06:55
Skift vandet ud med fløde og den sidder lige i skabet... ;-)


Per  -  2014-02-13 14:18:58
Jeg synes at lagen bør jævnes lidt inden den hældes over kødet i fadet, men det er jo smag og behag.


c  -  2007-11-22 10:38:27
rigtig dejlig ret, som jeg vil lave igen. Meget nem.


Q  -  0000-00-00 00:00:00
kanonopskrift


!!  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig ret - kan også bruges med mørbrad ( kun koge 30-40 min)