Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale

Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
450 g.kalvelever i skiver (klargjort)
2 helehvidløg, halveret på tværs
1 håndfuld groft salt
 olivenolie
12 skalotteløg, pillet
1 tsk.tomatpuré
2 dl.kalvebouillon
0.5 pt.timian, plukket
0.5 tsk.tørret herbes de provence krydderi
 salt
 peber
 olie til stegning
400 g.kartofler
 
Opskrift:
Kartoflerne koges. De halve hvidløg smøres med olivenolie og bages i forvarmet ovn i ca. 20 min på salt ved 180 grader. Kalvelever steges af på pande og lægges i ildfast fad. Krydres. Steges færdig i ovn, ca. 10 min. På samme pande steges de hele skalotteløg til de er gyldne. Tilsæt tomatpuré, kalvebouillon, provencekrydderi og timian.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17296 gange,
og udskrevet 363 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu