Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale

Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :




Ingredienser:
450 g.kalvelever i skiver (klargjort)
2 helehvidløg, halveret på tværs
1 håndfuld groft salt
 olivenolie
12 skalotteløg, pillet
1 tsk.tomatpuré
2 dl.kalvebouillon
0.5 pt.timian, plukket
0.5 tsk.tørret herbes de provence krydderi
 salt
 peber
 olie til stegning
400 g.kartofler
 


Opskrift:

Kartoflerne koges. De halve hvidløg smøres med olivenolie og bages i forvarmet ovn i ca. 20 min på salt ved 180 grader. Kalvelever steges af på pande og lægges i ildfast fad. Krydres. Steges færdig i ovn, ca. 10 min. På samme pande steges de hele skalotteløg til de er gyldne. Tilsæt tomatpuré, kalvebouillon, provencekrydderi og timian.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16548 gange,
og udskrevet 341 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu