Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Osso Dådyr

Osso Dådyr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.osso-dådyr
50 g.margarine
200 g.finthakket løg
100 g.gulerødder
100 g.selleri
1 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
1 ds.flåede tomater
2 1/2 dl.tør hvidvin
1/2 tsk.tørret timian
1/2 tsk.tørret basilikum
2 laurbærblade
 Persille
 Salt
 peber
 
 Gremolata:
1 spsk.reven citronskal
1 spsk.hvidløg
3 spsk.hakket persille
 
 


Opskrift:

Margarine brunes i gryde og tilsættes løg, gulerødder, selleri og hvidløg. Skankeskiverne krydres med salt og peber samt tørret timian. Vendes i mel og brunes i olivenolie. Grøntsagerne lægges i et ildfast fad, de brunede kødstykker ovenpå, hvorefter der krydres med tørret basilikum, laurbærblade, persille og flåede tomater. Hvidvin og lidt vand tilsættes. Steges under låg ved 175grader i 30-40 min. Saucen jævnes og der pyntes med Gremolata.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9313 gange,
og udskrevet 175 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu