Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad i Mornaysauce

Mørbrad i Mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mørbrad i Mornaysauce, billede 4 Mørbrad i Mornaysauce, billede 1 Mørbrad i Mornaysauce, billede 2 Mørbrad i Mornaysauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Mornaysauce 14% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Basilikum, tørret
   
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   


Opskrift:

Svinemørbraden skæres i skiver og brunes på panden i smør og olie, lægges i et ildfast fad. Løget hakkes og svitses på panden. tomater, mornaysauce, hvidløg og basilikum tilsættes og koges op. Cocktailpølserne tilsættes til slut og vendes lige rundt. Derefter hældes alt over mørbradbøffermne.

Derefter stilles det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn og står der i 30 min.

Ris koges og der serveres hvidløgsflutes og rødvin til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (108 stemmer)

Opskriften er vist 132728 gange,
og udskrevet 7041 gange.


Energi:
KJ total 7015 (1670 kcal)
KJ pr. Pers. 1169 (278 kcal)
Vægt ialt 1887 gram
Vægt pr. Pers. 314 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 371 KJ (88 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bianca  -  2013-08-06 10:49:20
her kan man min kæreste ik spise ris men til denne ret kan han godt så det for vi tit


Pia M  -  2010-09-15 21:03:01
Super ret! - hvis man er til ananas i varm mad kan de anbefales, havde kun en dåse flået tomater så brugte en dåse baked beans som den anden dåse, måske ikke den bedste løsning da bønnerne "koger ud" i ovnen. men skal da lave denne ret igen!


Joan  -  2009-10-17 17:59:30
Dejlig ret ;-).Lavede den med en bund af porrer og kartofler - Uhm!


  -  2008-04-11 10:32:06
Til Irgit: Lidt underligt ingen har svaret dig. Alle sammenkokte retter kan fryses også selvom der f.eks er fløde, grønsager m.m. i Hilsen Dorthe01


  -  2008-01-04 09:05:31
Smagte dejligt ... tog også bacon .. champignon .. cooktail pølser i ... paprika ... Steen brød sig ikke om basilikum


irgit  -  2007-10-05 10:36:32
jeg vil godt høre om den kan fryses


liselotte  -  2007-09-18 10:10:32
super opskrift. Jeg bruger svine koteletter i stedet og dobler op med indgredienser for vi er sovsomaner. retten lader jeg også stå halvanden time i stedet for at sikre at kødet er mørt


Dingenot  -  2007-08-10 12:22:42
får gæster i aften og prøver at lave den....håber det lykkes


Louise  -  2007-06-02 19:43:13
Supergod og nem ret... Serverede frisk pasta til som også var et stort hit.


Marianne og Martin  -  2007-05-23 22:18:35
Er også fantastisk med stegt bacon i stedet for coctailpølser


Christina  -  2007-04-25 22:00:45
Lækker ret, nem at lave. Lavede den færdig 1½ time før gæsterne kom, så den skulle bare i ovnen 45 min før spisetid. Kom både champignon, rød peberfrugt og cocktail pølser i - et hit! ;o)


Kim  -  2007-03-18 11:05:49
Den er rigtig lækker skal lave den idag men prøver at komme friske champignon i også...overvejer også rød peber :-)


mae  -  2007-02-06 12:34:32
super ret - den er fin uden cocktailpølser også!


Anders K.  -  2007-01-29 14:46:27
Rigtig lækkert og nemt at lave, super


Sus  -  2007-01-13 22:24:42
En vildt god ret.....kan klart anbefales :o)


Juma  -  0000-00-00 00:00:00
Smager kanon.. er blevet den ret vi laver når vi har gæster! Nem og lækkert :-)


Nina  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig let ret at lave og det smager godt


Jane  -  0000-00-00 00:00:00
smager bare godt, er blevet vores ynlings ret, vi har prøvet med champignon i og det er godt