Kødet befries for sener og hinder og skæres i finger tykke skiver og krydres godt med salt peber paprika og karry. Steges i lidt smør og olie og lægges i et ildfast fad.
Snit løg og svampe og rist dem på panden.
Bland hvedemel og fløde og tilsæt det sammen med vand, tomatpure og soja og kog op.
Smages til med salt og peber sukker og hældes over fadet.
Stilles i ovnen i 15 min ved 200 grader C. alm. ovn.
servers med ris eller groft brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(68 stemmer)
Opskriften er vist 202755 gange, og udskrevet 6850 gange.
Energi:
KJ total 9805 (2334 kcal)
KJ pr. Pers. 2451 (583 kcal)
Vægt ialt 1880 gram
Vægt pr. Pers. 470 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 521 KJ (124 kcal) Protein 8.2 gram Fedt 8.8 gram Kulhydrat 3.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Trine - 2011-01-13 16:39:54 Super lækker ret, vi har serveret den for mange gæster og den bliver bare altid god :)
Marlene - 2007-03-06 15:54:26 En rigtig dejlig nem ret, som altid bliver modtaget med megen ros. Det er dejligt man kan invitere på lækkert mad uden at skulle stå en hel dag i køkkenet, :-)
- 2007-03-05 18:41:41 Retten smagte godt er både nem hurtig og
annamezin - 0000-00-00 00:00:00 virkelig nem og laekker opskrift der gör indtryk paa folk
ssa - 0000-00-00 00:00:00 Den opskrift er både nem ,hurtig,og meget god.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider