Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasan i karry

Fasan i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 fasan
1 spsk.hvedemel
1 spsk.smør
3 løg
1 spsk.olie
1 spsk.karry
 salt
 peber
1 dl.vand
 Evt. maizena
 


Opskrift:

Ovnen opvarmes til 200 grader. Fasanen parteres i 8 stykker som vendes i mel og brunes i smør. Stykkerne lægges i et ovnfast fad. Løgene hakkes fint og svitses i olie. Der tilsættes karry, salt og peber samt spædes med vand. Løg med væde hældes over fasanstykkerne så disse dækkes. Der lægges låg på fadet, som sættes i ovnen i 1½ time. Løgene skal jævne saucen. Tilsæt evt. lidt maizena.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 20593 gange,
og udskrevet 877 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Susanne Lohse Adamsen  -  2017-07-18 14:06:49
Det smager så englene synger. Godt at være gift med en jæger 👍


Susanne Lohse Adamsen  -  2017-07-17 11:30:18
Har altid lavet fasan på den traditionelle måde. Men den her sidder lige i skabet 👍 er godt med en jæger.


AM  -  2009-12-20 15:23:35
Den er hammer go'. Fed måde at få fasan på :o) Hilsen Jagt hundeføreren