Fasan i karry

Fasan i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 fasan
1 spsk.hvedemel
1 spsk.smør
 
3 løg
1 spsk.olie
1 spsk.karry
 salt
 peber
1 dl.vand
 
 Evt. maizena
 
Opskrift:
Ovnen opvarmes til 200 grader.

Fasanen parteres i 8 stykker som vendes i mel og brunes i smør. Stykkerne lægges i et ovnfast fad.

Løgene hakkes fint og svitses i olie. Der tilsættes karry, salt og peber samt spædes med vand. Løg med væde hældes over fasanstykkerne så disse dækkes.

Der lægges låg på fadet, som sættes i ovnen i 1½ time.

Løgene skal jævne saucen. Tilsæt evt. lidt maizena.


karakterer:
Opskriften er vist 23162 gange,
og udskrevet 920 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Susanne Lohse Adamsen  -  2017-07-18 14:06:49
Det smager så englene synger. Godt at være gift med en jæger 👍

Susanne Lohse Adamsen  -  2017-07-17 11:30:18
Har altid lavet fasan på den traditionelle måde. Men den her sidder lige i skabet 👍 er godt med en jæger.

AM  -  2009-12-20 15:23:35
Den er hammer go'. Fed måde at få fasan på :o) Hilsen Jagt hundeføreren