Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flan med kylling og parmaskinke

Flan med kylling og parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skiverParmaskinke uden fedt
2 stk.Kyllingebryst uden skind og ben
1 dl.Mælk
75 g.Magert hakket svinekød
1 knsp.Revet muskatnød
1 knsp.Stødt nellike
1 knsp.Allehånde
 Salt
 Peber
1 Fint hakket skalotteløg
1 dl.Hakket blandede kryderurter
1 spsk.Tør sherry
2 stk.Hele æg
 Fillodej
 
 salat
 Høvlet fennikel
 Sukkerærter
 Citron
 Olivenolie
 


Opskrift:

Steg de fire skiver parmaskinke i ovnen til de er sprøde, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Fjern de løse stykker kød fra kyllingbrysterne, og hak småstykkerne sammen Tilsæt mælk, hakket svinekød, krydderier, løg, krydderurter og sherry. Flæk kyllingbryststykkerne, så der bliver to tynde stykker ud af hvert bryst. Pak farsen ind i hvert halve stykke.

Læg dejen ud på bordet, og udstik fire cirkler på 12 cm og fire på 16 cm i diameter. Pisk æggene sammen, og pensl de små cirkler hermed.

Læg de fyldte kyllingestykker på de små cirkler, pensl de store cirkler, og læg over som låg på kyllingen. Pensl igen, og bag ved 200 grader i 30 min.

Bland alle ingredienserne til salaten, og server til sammen med parmaskinke. Krydderurterne kan f.eks. være timian, persille og salvie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17295 gange,
og udskrevet 169 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu