Græske lammekødspakker
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Bovkødet skæres i ca. 3 cm. Store terninger. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Rør en marinade af olie, sherry, citronsaft, oregano, salt og peber. Kom kød, løg og hvidløg i, og bland det hele godt. Tomaten vaskes og skæres i tykke skiver. Osten smuldres.
4 stykker alufolie pensles med olie. Kødblandingen deles i 4 portioner, og en portion lægges midt på et stykke folie. Herover lægges en skive tomat. Hver portion drysses med ost og smørret fordeles hen over i små skiver. Pak folien sammen og sørg for at kanterne er lukket godt til. Læg pakkerne på ovnristen og stil dem i en 200 grader varm ovn på midterste ribbe i 25 min. Hertil passer godt brød, bulgur og salat. |
|
Opskriften er vist 11257 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne