Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Røget lammekølle med porretimbale og indbagt feta

Røget lammekølle med porretimbale og indbagt feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 røget lammekølle
 
 Porretimbale:
3 porrer
5 dl.kaffefløde
7 æg
 salt
 peber
 
 Indbagt feta:
3 pladerbutterdej
 feta
 æggeblomme
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Porretimbale:
Porrer renses og skæres i skiver. Porreringe dampes let i lidt smør. Kaffefløden blandes med æg, salt og peber, og porrerne vendes i til sidst.

Massen fyldes i små smurte forme og bages i ovnen ved 180 grader til de er gennembagte, ca 15 min. Porretimbalen serveres på tynde skiver af røget lammekølle

Indbagt feta:
3 plader butterdej tøs op og rulles ud. Af hver plade skæres der ca. 8 firkanter (5x5 cm.). Kanterne pensles med æggeblomme, og der lægges 2 tern feta på midten,
Hvis man bruger feta i lage bør ternene skylles inden brug. Kværn lidt peber på og fold hjørnerne ind over osten. De små ”pakker” bages ca. 10 ved 200 grader, til de er fine og lysebrune

Tips:

De ubagte firkanter kan opbevares i køleskabet og blot sættes i ovnen, kort før de skal bruges




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13665 gange,
og udskrevet 592 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stig Mikkelsen  -  2007-08-03 11:58:29
Man kan med fordel komme en ½ tsk. fuld friskhakket mynte i hver timbale.