Kanin og græskar med sennep
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en stor, ovnfast gryde over jævn varme.
Tilsæt kommenfrø og rør i ca. 1 min.
Tilsæt kødstykkerne og brun dem over det hele, så porrerne lukker sig.
Tilsæt herefter hvidløg og rør ca. 30 sek.
Tag gryden af varmen og tilsæt smørret lidt efter lidt. Når smørret er smeltet i den varme gryde, tilsættes græskar, knuste grønne peberkorn, sennep, Hvidvin eller Cider og et drys salt. Rør rundt og bland det grundigt. Læg et tætsluttende låg på og stil den midt i en forvarmet ovn ved 180° i 1 1/4 time. Rør med en træske, så græskarstykkerne går i stykker. Læg låg på gryden igen og lad retten simre endnu 20 - 30 min. i ovnen. Lige før retten skal serveres, hældes piskefløde over og der pyntes med Persillekviste |
|
Opskriften er vist 9874 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne