Svampe i butterdej

Svampe i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Stuvning:
 svampe
1 lilleløg, finthakket
1 fedhvidløg finthakket
 lidt smør eller olivenolie
 salt
 peber
 fløde
 lidt maizena eller hvedemel
 
 Butterdej:
 butterdej
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Svampestuvning:
kom lidt fedtstof på panden og varm den lidt op. Svits løg og hvidløg og kom svampene til dem. Kom salt og peber. Når svampene er ristede, tilsæt fløde, eventuelt et lille drys maizena eller hvedemel og lad det hele stå og blive lidt tykkere. Serveres på ristet brød eller på pasta.

rul butterdejspladerne på et bord med mel og kom en klat let afkølet stuvning på hvert plade. Luk dem og pensl med æg. Sæt i forvarmet ovn ved ca. 175 grader indtil de er gyldne. Lækkert med jasmin ris og salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 18935 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu