Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammestuvning med snittebønner

Lammestuvning med snittebønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.spæk
2 lunser bacon, skåret i tern
8 perleløg
550 g.lammekød, skåret i tern
1 fedhvidløg, knust
0.25 kophvedemel
3.75 koppersuppe
 salt
 peber
 bouquet garni
225 g.tørrede snittebønner, sat i blød natten over
1 gulerod, snittet
1 stortløg, snittet
1 spsk.tomatkoncentrat
1 spsk.vineddike
1 spsk.hakket persille, til pynt
 


Opskrift:

Opvarm spækken i en gryde og tilsæt baconstykkerne (Gem flæskesværen til at stege snittebønnerne i) og perleløgene. Når blandingen bliver brun fjernes den fra gryden.

I samme gryde, brun kødet og hæld halvdelen af fedtet fra, tilsæt hvidløg og mel og rør rundt i 1 minut. Tilsæt suppevandet og varm op til kogepunktet Tilsæt krydderier og hæld overfladefedtet fra. Tilsæt bouquet gami, og lad retten simre under låg i 1 1/2 time.

Forvarm ovnen til 180 C (350 F). Dræn bønnerne for vand og gem den overskydende væske. Kom bønnerne i rent vand og varm op til kogepunktet. Hæld vandet fra.

Kom bønnerne i et ovnfast fad med gulerod, løg, flæskesvær, tomatpasta og vineddike. Tilsæt suppevandet og bag retten 1 time i ovnen. Når bønnerne er bløde fjernes flæskesværene og retten krydres med salt og peber.

Mix kød og bønner og server retten drysset med persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8052 gange,
og udskrevet 76 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu