Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret stegt due med løg og hestebønner

Farseret stegt due med løg og hestebønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 duer med indmand (evt. 100 gr. indmand fra fjerkræ)
50 g.foie gras de Canard (evt. spæk)
50 g.fedtnet
4 skivertynd Vêntreche (letrøget bacon)
1 dl.hvidvin
 Timian
50 g.tørret frugt blandet (svesker-abrikoser-rosiner-valnødder)
2 bundternye løg
400 g.Hestebønner
2 skalotteløg
 Kørvel
 


Opskrift:

Duebryster og lår udbenes. Indmad og fore gras hakkes fint og lægges på kødsiden af duebrysterne og pakkes med fedtnet. Brunes på en pande og steges færdig i ovnen ca. 5 minutter ved 180 grader.

Dueskroget brunes med grøntsager og lidt mel. Hvidvinen tilsættes, reduceres tilsættes. 1/2 l. vand koges i ca. 45 minutter, sigtes og reduceres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9962 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu