Porretimbale:
Porrer renses og skæres i skiver. Porreringe dampes let i lidt smør.
Kaffefløden blandes med æg, salt og peber, og porrerne vendes i til sidst.
Massen fyldes i små smurte forme og bages i ovnen ved 180 grader til de er gennembagte, ca 15 min.
Porretimbalen serveres på tynde skiver af røget hjorttekølle
Indbagt feta:
3 plader butterdej tøs op og rulles ud.
Af hver plade skæres der ca. 8 firkanter (5x5 cm.).
Kanterne pensles med æggeblomme, og der lægges 2 tern feta på midten,
Hvis man bruger feta i lage bør ternene skylles inden brug.
Kværn lidt peber på og fold hjørnerne ind over osten.
De små ”pakker” bages ca. 10 ved 200 grader, til de er fine og lysebrune.
Tips:
De ubagte firkanter kan opbevares i køleskabet og blot sættes i ovnen, kort før de skal bruges
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 21511 gange, og udskrevet 627 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider