Kalkunroulade

Kalkunroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
1 spidskål
1 bk.basilikum
3 spsk.rød pesto
100 g.soltørrede grøntsager
20 g.smør
 olivenolie
3 dl.hønsebouillon
250 g.smør
0.5 bk.basilikum
 
Opskrift:
Skær brystet i skiver og bank let Smør pesto på og læg basilikum over. Rul til roulader og stik en tandstikker i. Brun dem i olie på panden og steg færdig i ovn ved 185 * i 15 min. Flæk spidskålen og snit i strimler og sauter i smør og smag til tilsæt de tyndt skårne soltørrede grøntsager.

sauce:
Kog hønsefond ned til 2 dl og pisk kolde smørtern i og blend den med finthakket basilikum


karakterer:
Opskriften er vist 16235 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Peter  -  2007-09-21 11:11:46
Her vil jeg give Mona ret. Fedt er den største synder for en diabetiker, da det lagrer sukker og dermed kan man ikke styre sin sukkersyge. Med det sagt så vil jeg dog sige at man jo bare kunne erstatte smørret med 150-200 gr. magarine.

Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan kan dette være en diabetes opskrift, når der er 250 g smør i?