Lamme Hot-Pot
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Lammekødet skæres fra benene i store firkanter.
Benet koges af med vand.
Løgene pilles, snittes og svitses gyldne i lidt af fedtstoffet. Løgene lægges i en stegeso eller et stort, ildfast fad. Kødstykkerne vendes i krydret mel og svitses gyldne i resten af fedtstoffet og lægges på løgene. Fintsnittet hvidkål hældes over og dækkes med, tynde kartoffelskiver, hvor pålægges tynde skiver af krølfedtet fra boven. Bouillonen hældes i fadet, der dækkes med tungt, tætsluttende låg. Retten mørnes i ovnen ved 160 grader C i ca. 2 timer. Låget fjernes, kartoffellaget brunes 20 min. ved 250 grader C, til det er sprødt. |
|
Opskriften er vist 10438 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne