Lamme Hot-Pot

Lamme Hot-Pot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kg.lammebov
2-3 spsk.hvedemel
2 tsk.salt
0.25 tsk.peber
3 store løg
75 g.smør
1500 g.hvidkål
300 g.kartofler
2.5 dl.lammebouillon
2  tynde skiver lammekrølfedt
 
Opskrift:
Lammekødet skæres fra benene i store firkanter. Benet koges af med vand.

Løgene pilles, snittes og svitses gyldne i lidt af fedtstoffet. Løgene lægges i en stegeso eller et stort, ildfast fad.

Kødstykkerne vendes i krydret mel og svitses gyldne i resten af fedtstoffet og lægges på løgene. Fintsnittet hvidkål hældes over og dækkes med, tynde kartoffelskiver, hvor pålægges tynde skiver af krølfedtet fra boven.

Bouillonen hældes i fadet, der dækkes med tungt, tætsluttende låg. Retten mørnes i ovnen ved 160 grader C i ca. 2 timer.

Låget fjernes, kartoffellaget brunes 20 min. ved 250 grader C, til det er sprødt.





karakterer:
Opskriften er vist 10438 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu