Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karryfad med ananas og rosiner

Karryfad med ananas og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Karryfad med ananas og rosiner, billede 4 Karryfad med ananas og rosiner, billede 1 Karryfad med ananas og rosiner, billede 2 Karryfad med ananas og rosiner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 ds. Ananas. konserves 1 dåse ananas indholder ca 350 g. ananas drænet vægt.

1 skive ananas vejer ca. 40 gram
150 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 spsk. Karry
500 gram Svinemørbrad, afpudset
   
1 dl. Ananasjuice. konserves 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver. Løgene skæres ligeledes i meget tynde skiver, og ananasringene deles i otte dele hver.

I et stort ildfast fad lægges lagvis Halvdelen af kartoflerne, løg, ananas og rosiner.

Olien varmes på en pande sammen med karryen. Mørbraden, som er afpudset og skåret i 2 cm tykke skiver (tryk dem let flade) brunes på begge sider. Mørbradstykkerne Lægges ikartoffelfadet, og afslut så med de sidste kartofler.

Ananassaft (fra dåsen), soja sauce, bouillon og fløde hældes på panden, hvorpå mørbradstykkerne blev brunet. Det hele gives et opkog, smages til med salt og hældes over kartoffelfadet.

Fadet sættes i ovnen i 1 time ved 200 grader C. alm. ovn. tildækket med stanniol. Staniolen tages af og fadet gives endnu 20 minutter.

Serveres med mangochutney.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (20 stemmer)

Opskriften er vist 88029 gange,
og udskrevet 4037 gange.


Energi:
KJ total 11834 (2817 kcal)
KJ pr. Pers. 2958 (704 kcal)
Vægt ialt 2589 gram
Vægt pr. Pers. 647 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 457 KJ (108 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anne  -  2019-01-11 17:54:44
Det er bare en fantastisk ret med smag, nem at lave


BSP  -  2018-06-29 11:42:38
Jeg har aldrig brudt mig særligt om svinemørbrad, men denne opskrift er dejlig. Mørt, saftig og indbydende. Lavet lige efter opskriften, dog gav jeg den 10 min. ekstra i ovnen, men dem er der også forskel på. Helt sikkert ikke sidste gang jeg laver den ret.