Rønnebærglaserede revelsben

Rønnebærglaserede revelsben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1250 g.svinebryst, kogestykke
2 tsk.salt
 groftkværnet peber
1.5 dl.rønnebærgelé
2 spsk.appelsinsaft
 
Opskrift:
Skær evt. lidt af fedtlaget af kødet. Gnid det med salt og peber og læg kødstykket på rist over bradepanden. Sæt revelsbenene i kold ovn og steg dem ca. 80 min. ved 180 grader. Kødet er mørt, når benene er lette at løsne.

Læg revelsbenene på et fad og lad dem køle helt af. Sug evt. smeltet fedt på oversiden op med lidt køkkenrulle. Skær revelsbenene i skiver, så der er et ben ved hver skive.

Smelt geléen i en gryde og tilsæt appelsinsaften. Lad geléen køle af, til den er tyktflydende.

Smør geléen på oversiden af revelsbenene og sæt dem i køleskab, til geléen er helt stivnet. Til revelsbenene passer det godt med en salat og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 9414 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu