Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i kål og butterdej

Lam i kål og butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammesmåkød
250 g.butterdej
0.5 dl.olie
2 skalotteløg
300 g.kartofler
0.5 dl.creme Fraiche 38%
1 fedhvidløg
 savojkålblade
1 æg
 salt
 peber
 estragon
 


Opskrift:

Kødet skæres i 1 cm store tern og vendes i en skål med olie, løg og krydderier. Marineres 1/2 time.

Kålbladene renses, koges i letsaltet vand 5 min. og skylles i kold vand. Kartoflerne skrælles og rives. Butterdejen rulles ud så det kan dække et ildfast fad + et låg Et ildfast fad fores med butterdej. Herpå lægges et lag kålblade, derpå en blanding af kartofler og marineret kød. Et lag kålblade på toppen og et låg af butterdej samles med æg. Låget pensles med æg..

Bages 50 min. ved 190 grader C. Tages ud, låget skæres af og creme fraiche fyldes på. Låget lægges på. Bages yderligere 30 min ved 170 grader C.

Server med lammesky lavet af fond kogt på fraskårede ben. Server med grøntsags ratatouille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5700 gange,
og udskrevet 86 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu