Påskelam på spid

Påskelam på spid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lammekød i (store) tern
200 g.brune champignon
200 g.østershatte
150 g.sukkerærter
15-20  perleløg (evt. fra glas)
15-20 cherrytomater
3 rødløg skåret i både
 salt
 peber
 
 Krydder blanding 1:
0.5 citron uden skal
3-4 fedhvidløg
 Evt. lidt olivenolie
 
 Krydder blanding 2:
1 duskhakket dild
1 duskhakket persille
 Evt. lidt olivenolie
 
 Desuden:
15-20 småtræspyd
 
Opskrift:
Del lammekødet i to portioner til de to krydderblandinger.

Fjern skallen af citronen og hak den i små tern. Kom citron og presset hvidløg i den ene portion kød og bland godt.

Hak dild og persille og bland det i den anden portion kød.

Lad kødet stå i køleskab en times tid eller mere.

Tænd ovnen på 225 grader. Vask grøntsagerne. Skær østershattene i mindre stykker, ærterne i halve. Rødløg skæres i både. Sæt ingredienserne på spid og drys med salt og peber.

Spiddene steges i ovnen ca. 30-40 minutter.

Serveres med halve bagte kartofler og evt. tzatziki.





karakterer:
Opskriften er vist 9468 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu