Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Påskelam på spid

Påskelam på spid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Højtid: Påske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.lammekød i (store) tern
200 g.brune champignon
200 g.østershatte
150 g.sukkerærter
15-20  perleløg (evt. fra glas)
15-20 cherrytomater
3 rødløg skåret i både
 salt
 peber
 
 Krydder blanding 1:
0.5 citron uden skal
3-4 fedhvidløg
 Evt. lidt olivenolie
 
 Krydder blanding 2:
1 duskhakket dild
1 duskhakket persille
 Evt. lidt olivenolie
 
 Desuden:
15-20 småtræspyd
 


Tilbehør:
Serveres med halve bagte kartofler og evt. tzatziki.
Opskrift:

Del lammekødet i to portioner til de to krydderblandinger.

Fjern skallen af citronen og hak den i små tern. Kom citron og presset hvidløg i den ene portion kød og bland godt.

Hak dild og persille og bland det i den anden portion kød.

Lad kødet stå i køleskab en times tid eller mere.

Tænd ovnen på 225 grader. Vask grøntsagerne. Skær østershattene i mindre stykker, ærterne i halve. Rødløg skæres i både. Sæt ingredienserne på spid og drys med salt og peber.

Spiddene steges i ovnen ca. 30-40 minutter.

Serveres med halve bagte kartofler og evt. tzatziki.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 7918 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu