Påskelam på spid
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Del lammekødet i to portioner til de to krydderblandinger.
Fjern skallen af citronen og hak den i små tern. Kom citron og presset hvidløg i den ene portion kød og bland godt. Hak dild og persille og bland det i den anden portion kød. Lad kødet stå i køleskab en times tid eller mere. Tænd ovnen på 225 grader. Vask grøntsagerne. Skær østershattene i mindre stykker, ærterne i halve. Rødløg skæres i både. Sæt ingredienserne på spid og drys med salt og peber. Spiddene steges i ovnen ca. 30-40 minutter. Serveres med halve bagte kartofler og evt. tzatziki. |
|
Opskriften er vist 9468 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne