Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ribsglaserede revelsben

Ribsglaserede revelsben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1250 g.revelsben
2 tsk.salt
 Peber
1 tsk.sennepspulver
1.5 dl.ribsgelé
 


Opskrift:

Bed slagteren ridse ned langs hvert ben, så er de nemmere at tage ud efter stegning. Gnid kødet med salt, peber og sennepspulver, og læg det på risten over bradepanden.

Sæt bradepanden i en kold ovn. Tænd ovnen på 190 grader C og steg kødet ca. 1 3/4 time. Kødet er mørt når benene er lette at løsne.

Træk benene ud. Læg kødet på et fad og lad det køle helt af. Skær kødet i skiver af 2 cm. tykkelse. Dup oversiden af skiverne med køkkenrulle.

Smelt geleen i en gryde og tilsæt 1 spsk. citronsaft. Lad geleen køler af til den er tyktflydende. Smør geleen på oversiden af kødskiverne, og sæt dem i køleskabet til geleen er helt stiv.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9500 gange,
og udskrevet 141 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu