Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekasserolle med krydderurter

Lammekasserolle med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1 lillehakket løg
3 fedknust hvidløg
1500 g.lammekølle, udbenet og snøret
1 tsk.chili
1 spsk.sød paprika
2 mellemstore røde peberfrugter i tern
2.5 dl.tør hvidvin
5 dl.hønsebouillon
0.66 dl.frisk rosmarin
0.66 dl.friskhakket mynte
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Opvarm olie i en gryde og kom løg og hvidløg i. Svits det 3 minutter. Læg lammekøllen i og brun den op alle sider.

Tag kødet op og læg det i et ovnfast fad.

Kom chili, paprika og peberfrugt i gryden, rør rundt og lad det simre 5 minutter ved jævn varme. Hæld vin og bouillon ved, bring det i kog, dæmp varmen og lad det simre uden låg i 10 minutter. Tilsæt rosmarin og mynte og hæld saucen i fadet til lammekøllen.

Dæk fadet til og stil det i den varme ovn 45 minutter eller til lammekøllen er færdig, brug evt. stegetermometer.

Tips:

Saucen er meget tynd og retten bliver traditionelt spist af små skåle. Men den kan jævnes med maizena udrørt i vand







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7081 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu