Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kylling stegt i ovn med enebærkviste

Kylling stegt i ovn med enebærkviste, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.kylling, 1 stor
 enebærkviste
 salt
 sort peber
1.5 tsk.rosmarin
 smør
 
 Sovs:
 lidt bouillon
250 g.kantareller eller champignoner
 smør
1 løg
 persille
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Kogte faste kartofler, varmet i smør med klippet persille
Opskrift:

Kyllingen tør op.

En jerngryde fyldes halvt op med enebærkviste og sætte på en rist på nederste rille ind i en varm ovn 175 grader.

Imens parteres kyllingen ud i 4-6 stykker, der med salt, peber og rosmarin letbrunes i smør på en stegepande, og derefter lægges kyllingestykkerne med skindsiden opad oven på enebærrene. Et låg lægges over gryden, og ved 225 grader på nederste rille letsteger kyllingestykkerne i 35 min. til de er møre.

Stegepanden, som kyllingen blev brunet i , koger af med bouillon og evt. lidt piskefløde. Imens ordens svampene, væden fra dåsesvampene hældes fra og anvendes ikke. Svampene hakkes let og steger i nogle minutter i lidt smør med lidt finthakket løg og smages til med salt, peber og klippet persille.

De varme kyllingestykker anrettes i et fad, stegeskyen fra panden hældes over og svampene anrettes ved siden af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13882 gange,
og udskrevet 177 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Brutus.  -  2009-02-07 18:31:33
Jeg har endnu ikke prøvet retten,den lyder spændende,men hvor køber man enebærkviste? Når jeg ved det,-vil jeg lave retten og kommentere hvordan den smager,dog vil jeg bruge friske champignons...de er efter min mening de bedste.