Fasanbryst med fars og blade af rosenkål
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben Indsendt : Red : |
|
|
Farsen røres af hakket kalv og flæsk, æg, revet æble, hakket persille, salt og peber. Farsen fordeles på de 4 bryststykker, der spændes fast ved at blive omviklet med spæk, bacon eller bedre endnu med fedtnet, hvis det kan skaffes.
Bryststykkerne brunes på begge sider i lidt smør på en pande og stilles så i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader, til farsen er gennemstegt, men ikke tørstegt. I den pande, hvor man har brunet fasanstykkerne, hældes lidt portvin og ca. 1½ dl fond på, og det koger ind, jævnes med fløde og smages til med gelé. Rosenkålens blade pilles af, de inderste dele gemmes til en gang stuvede rosenkål eller rosenkålssuppe, og de grønne blade vendes i lidt smør på en pande, så de bliver flotte og klare men ikke rigtigt stegte. Skorzonerrødderne skrælles og skæres i skrå stykker og steges i smør, til de er gyldne og møre (ca. 10 minutter). |
|
Opskriften er vist 17332 gange,
og udskrevet 518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2011-11-15 20:57:14 super god opskrift med rosenkål og skorzonerrødder. :D ! 9 Karakter fra mig. :) laila - 2010-10-26 12:38:03 rettelse til woodman: Den vidunderlige og så langt fra McDonalds mad som muligt, delikat bitre smag af rosenkål. rebekka - 2008-01-06 12:45:27 ja den var god woodman - 2005-01-01 01:01:01 hvordan slipper jeg for den bitre/beske smag i rosenkålen ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne