Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratinerede chililever

Gratinerede chililever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.kalvelever
4 spsk.olie
3 løg
1 dåseflåede tomater
3 fedhvidløg
2 gulerødder
1 chili
2 porrer
70 g.ost
50 g.hvedemel
1 tsk.karry
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Leveren skæres i tynde skiver som vendes i blandingen af mel, karry, salt og peber og steges svagt i den opvarmede olie ca. 5 minutter. Herefter lægges de i et fad. Løgene skæres i skiver og svitses med de pressede hvidløg. Gulerødder, chilipeber og porrer skæres i tynde skiver og koges med de flåede tomater ca. 15 minutter og hældes over leveren. Osten rives og drysses over til sidst. Sættes i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 8957 gange,
og udskrevet 409 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

MutterMaM  -  2014-03-18 19:47:35
Havde ingen frisk chili, så puttede lidt fint hakket jalapones i. Var dog lidt fór rundhåndet, så det blev lige stærkt nok, så tilsatte lidt madlavningsfløde. Serverede det med kartoffelmos. Fantastisk resultat


Yogi  -  2011-04-10 21:05:05
Retten er som udgangspunkt ganske fin, men den er noget smagsløs med de foreslåede ingredienser - ved ikke om retten bare skulle have mere salt og peber.


nita  -  0000-00-00 00:00:00
det her er bare supergodt.Smager supert med ris.