Div hovedretter i ovn 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.8 -73 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Marokkansk lammegryde med tomat

3.8 -12 Der er billeder til denne opskrift   

Artiskokker i fad - Zeytinagli Enginar

3.8 -109 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mørbrad i Mornaysauce

4.2 -69 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mørbrad med champignon

3.3 -33 Der er billeder til denne opskrift   

Spansk paella

4.4 -31 Der er billeder til denne opskrift   

Nakkefilet i fad

3.5 -33 Der er billeder til denne opskrift   

Amerikanske revelsben

4.3 -11 Der er billeder til denne opskrift   

Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum

4.3 -53 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Chicken hot pot

3.5 -3 Der er billeder til denne opskrift   

Byzantisk hirsepilaff

3.8 -55 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Pastafad med bacon

3.1 -25 Der er billeder til denne opskrift   

Fasan

5 -2 Der er billeder til denne opskrift   

Fyldte vildtruller

4.5 -208 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Græske kartofler

4.5 -15 Der er billeder til denne opskrift   

Glaseret berberiandebryst med rösti

2.4 -21 Der er billeder til denne opskrift   

Fyldte bagte kartofler

1 -28 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fransk Kartoffelstuvning

3.4 -22 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Karryfad med ananas og rosiner

3.4 -78 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Andebryst à l'orange

3.5 -27 Der er billeder til denne opskrift   

Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomate og, oliven

0 -0

Lammebryst med urter

0 -0

Lam i fad I

0 -0

Græsk lammefad I

0 -0

Lam i kål og butterdej

3 -1

Osso Buco i staniol

4.1 -9

Couscous

2.8 -4

Græsk lammefad II

5 -1

Lammebryst med urter 02

5 -2

Lammestuvning med snittebønner

5 -1

Lam med spidskål og marinerede hvide bønner

2.8 -4

Lamme Hot-Pot

3.9 -8

Grillet lammehoved (Gammeldaws)

2.7 -5

Påskelam på spid

5 -1

Lammekasserolle med krydderurter

4.3 -5

Lammemørbrad med peberfrugt

2.2 -3

Braiseret Kanin

3.3 -6

Kanin i kål

5 -1

Kanin og græskar med sennep

3.8 -3

Kaningryde I

5 -2

Kanin med sennep

2.8 -2

Flan med kylling og parmaskinke

3.2 -12

TV-Mørbrad

3.8 -4

Pasta med auberginer

4.3 -56

Canadiske spareribs

2 -6

Vinter-spareribs

3.8 -20

Helstegt spareribs

3 -3

Antonius nakkekam

5 -1

Rønnebærglaserede revelsben

4 -6

Krydrede revelsben

4.2 -3

Ribsglaserede revelsben

3.5 -3

Honningglaseret revelsben med æble og squash

4.7 -3

Rullet surprise

3.5 -3

Ostemørbrad

4.7 -3

Røget hjortekølle med porretimbale og indbagt feta

4 -5

Røget lammekølle med porretimbale og indbagt feta

5 -1

Lam exochike

5 -3

Blishøne med kartoffelpurée

5 -3

Gråand med grønkål, vilde svampe og rosmarinkartoffelpurée

5 -2

Rødvinsmarinerte Rypebryst servert med fløtegratinerte poteter

3.5 -3

Rullesteg af kylling (Fedtfattig)

4.2 -23

And som i Peking

2.2 -13

Tandoori-kylling

4.8 -14

Hoisin Pork Spare Ribs

3.2 -5

Lammekød med honning

5 -2

Lammesadel med kaviarsauce

5 -1

Honningben af lam

4 -3

Græske lammekødspakker

4.6 -14

Marinerede lammeribben

3.2 -3

Vild-andebryst med rodfrugter og syltede blommer

4.7 -7

Vildand med svampe, enebærsauce og andelår i portvin

3.3 -2

Vildandebryst med figenrødkål og brombærsauce

3.6 -15

Gråand med grønkål

3.8 -2

Rosastegt gråandebryst, serveret med majroetimbale

4.4 -7

Marineret lammemørbrad på spyd

5 -1

Lammekølle med polenta

5 -1

Kylling stegt i ovn med enebærkviste

3.6 -8

Fasan i karry

2.4 -7

Pikant kylling i fad 03

3.8 -5

Fasanbryst med fars og blade af rosenkål

4.5 -27

Krydderkylling i folie

2.5 -3

Blishøne med rosmarinkartofler

4.1 -8

Harer i Orangesauce med honningristede æbler/rødløg

3.5 -3

Kartoffelsnitter med ost

3.9 -6

Timianfasaner på grøntsager

4.2 -3

Osso Dådyr

1.7 -5

Kalkunroulade

1.3 -21

Svampe i butterdej

4.1 -14

Ovnstegt kyllingbryst med ratatouille

4.2 -5

Kalvenyrer med tyttebær

4.6 -8

Gratinerede chililever

3.6 -5

Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale

5 -2

Lever på grøn pasta

2.2 -11

Bagekartoffel med chilifyld

3.4 -7

Karrykrydret svinekød med æbler og tomat

4.7 -3

Rucolasalat med and, mango og grillet peberfrugt

4.3 -2

Farseret stegt due med løg og hestebønner

5 -1

Skovduebryster stegt i net med roquefort glaserede sølvbeder

5 -1

Suprême af due med unique auberginemédaillon