Grundopskrifter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -1

Kalvefond 03

4.3 -2

Kandiserede martsvioler

4 -1

Kærnemælksbutterdej

3 -1

Klaret Smør

3 -12

Klargøring af anden

4.6 -8 Der er billeder til denne opskrift   

Klargøring af oksetyndstegsfilet

2.4 -33

Koge æg energibesparende

2.6 -60 Der er billeder til denne opskrift   

Koge pølser

4.2 -142 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogetid for hamburgerryg

4.4 -103 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af blomkål

2.6 -39 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af Couscous

3.8 -5

Kogning af høne

3.9 -56 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af hummer

3.5 -27

Kogning af hummerhaler

3.6 -34 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af jomfruhummerhaler

3.2 -34

Kogning af krabbekløer

4.8 -5

Kogning af laks

4 -43 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af løse ris

4.1 -22

Kogning af nye kartofler

3.2 -6 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af pillekartofler

3.8 -12

Kogning af rejer

3.9 -56 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af rosenkål

3.8 -24

Kogning af røde pølser

4.1 -56

Kogning af skinke

3.6 -5

Kogning af skrællekartofler

4 -21 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af tigerrejer

5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Kogt kylling

1.9 -4

Kogt squashmos

3.7 -35

Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn

3.7 -13

Kogte perlebyg (Kogning - Kogetid)

4.6 -14

Kolesterolfattig pasta

3.9 -22 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Krebinetter

3 -1

Kreolerkrydderi

5 -1

Krydderiblanding til skildpaddesuppe

5 -1

Kryddersild 2

5 -1

Kryddersild 3

5 -2

Kryddersild 4

5 -1

Kryddersild 5

5 -1

Krydderskinke

2 -4

Lage til rejer

3.2 -5

Lakridssirup

4 -1

lasagne plader med spinat

5 -1

Let glasur

3 -2

Lys kalvefond

5 -2

Lys kalvefond (lys kødsuppe)

5 -1

Lys lammefond

5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Lys oksekødsfond

3.5 -1

Madtærte 02

5 -1

Makronmasse med marcipan

4 -1

Marcipanmasse - ikke sød

4 -1

Mazarinmasse

4.1 -14

Melboller 02

4.8 -6

Miami-bbqsauce

5 -3

Michaela og Kajas pastasalat

0 -0

Mine gode koldskål

0 -0

Minipizza med fyld

3.4 -16

Modning af fasan

2.8 -3

Nokedli (dumplings)

5 -5

Norsk fars

4.5 -2

Nougatkrokant

3.7 -3

Oksebouillon

4.3 -14

Oksefond

4.4 -11

Old English Mince for Pies and Tarts

3.7 -42 Opskriften har næringsberegning   

Orlydej

5 -3

Osmansk krydderi

1 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Partering af and

4.3 -8

Pasta hjemmelavet

3 -13

Pastadej

3.6 -11

Pastrami

1.6 -33

Pizzabunde Grunddej

2.1 -17

Pizzadej med rugmel

4.4 -32 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Polenta (Grundopskrift)

4.3 -2

Polenta (Majspolenta)

5 -2

Portvinssky, hvid

1.8 -3

Provencekrydderi

3 -1

Rå Marcipan

4 -1

Rå nougat (Hård)

2.4 -10

Rabarbervin

2.8 -117

Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse af og partering

3.3 -6

Rensning og flåning af stenbider

4 -1

Rørdej (Grundopskrift)

4.1 -5

Sagomasse (Æg erstatninger)

3 -16

Saltlage - lagesaltning - sprøjtesaltning (sprænglage)

2.5 -20

Saltning af stegeflæsk

3.9 -4

Saltsild 1

4.2 -6

Saltsild 2

3.3 -6

Selvhævende mel

5 -1

Sennepsglasur

2.5 -18

Slankekur på 7 dage(tab 10-17 pund)

3.5 -63 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smilende æg

4 -1

Smør fra bunden på 15 minutter

4 -1

Smøreost med urter

3.8 -54 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smutning af mandler

5 -1

Søndags gryde

4 -19

Spegesild (saltning af sild)

5 -1

Sprængning af lammebov

3.7 -15

Sprængt Kalvetunge (Grundopskrift på sprængning)

4.3 -8

Sprængt oksespidsbryst (Sprængning)

3.6 -6

Sprængt skinke (Grundopskrift på sprængning)

3.3 -10

Sprængt svinemørbrad



forrige    

næste