Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Oksebouillon

Oksebouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.Oksekød og ben
1 selleri
2 gulerødder
2 porrer
1 persillerod
2-3 l.vand
1 suppevisk (6 stilke persille og 1 stilk timian)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vask kød og ben i koldt vand, kom begge dele i en stor gryde og dæk med koldt vand. Bring det langsomt i kog og skum suppen et par gange. Gør grønsagerne i stand og skær dem i grove tern. Kom suppevisk og grønsager i suppen. Kog suppen ca. 2 timer.

Tag kød og ben op. Si suppen, skum den fri for fedt og smag til med salt og peber.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 23263 gange,
og udskrevet 263 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu