suppevisk (6 stilke persille og 1 stilk timian)1 suppevisk (6 stilke persille og 1 stilk timian)
salt salt
peber peber
Opskrift:
Vask kød og ben i koldt vand, kom begge dele i en stor gryde og dæk med koldt vand.
Bring det langsomt i kog og skum suppen et par gange.
Gør grønsagerne i stand og skær dem i grove tern.
Kom suppevisk og grønsager i suppen.
Kog suppen ca. 2 timer.
Tag kød og ben op.
Si suppen, skum den fri for fedt og smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 23784 gange, og udskrevet 274 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider